care-active daily regimen trial kit for nourishment

Mærke: Sukí Skincare

DKK  169,00
Enheder: 6 produkter

Med et mix af nøje udvalgte produkter renser, plejer, gennemfugter, udglatter og beroliger sukí skin cares care-active daily regimen trial kit for nourishment den tørre og modne hudtype. Resultatet er en smuk og strålende hud!


 


Indeholder: exfoliate foaming cleanser (30 ml), sensitive cleansing bar (40 g), moisture-rich brightening masque (7.5 ml), concentrating strengthening toner (15 ml), nourishing facial oil (3.75 ml), nourishing day cream (7.5 ml)

Produkterne er alle baseret på førsteklasses rene og økologiske råvarer og udviklet ved brug af nyeste avanceret teknologi inden for naturlige cosmeceutical ingredienser. Alle planter og urter er nøje udvalgt, dyrket og behandlet, således at den største effekt og det bedste resultat på huden sikres. Hver ingrediens har en effekt og er tilført i så store mængder, at man straks mærker en forskel på sin hud.

I tests efter blot 4 ugers brug reduceres problemhud hos 87% af brugerne ved brug af balancing serien, og rynker reduceres hos 92% af brugerne ved brug af anti-age serien.

Kundeservice via telefon

Ring og få et godt råd om suki

33 17 00 70

Man-fre, kl. 10-18

Mere information

Detaljer

Huden opstrammes og hudtonen ensartes med sukí skin cares care-active daily regimen trial kit for nourishment til den normale/tørre til modne hudtype.

 

Vi anbefaler også

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?