Klinisk bevist effekt - suki skin care

 

Det amerikanske celebrity-mærke suki skin care er en eksklusiv, ren, holistisk, effektiv og samtidigt blid hudplejeserie af højeste kvalitet. Produkterne er alle baseret på førsteklasses rene og økologiske råvarer og udviklet ved brug af nyeste avanceret teknologi. Alle planter og urter er nøje udvalgt, dyrket og behandlet, således at den største effekt og det bedste resultat på huden sikres. Hver ingrediens har en effekt og er tilført i så store mængder, at man straks mærker en forskel på sin hud. I tests efter blot 4 ugers brug reduceres problemhud hos 87% af brugerne ved brug af balancing serien, og rynker reduceres hos 92% af brugerne ved brug af anti-age serien.

Læs også mere om suki på www.sukipure.dk og www.sukipure.com.

 

Høj koncentration af antioxidanter og aktivstoffer
Produkterne er meget effektfulde og dybdegående, men samtidigt skånsomme, hvilket gør dem perfekte til alle hudtyper. Den avancerede udvindingsproces af de aktive ingredienser sikrer den høje koncentration af aktivstoffer, hvilket giver en synlig forskel på huden. Produkterne indeholder hverken syntetiske konserveringsmidler, syntetiske farve- eller parfumestoffer. Produkterne er ligeledes udviklet til spa- og klinikbrug.

suki skin care - Danmarks reneste hudpleje
suki er ligeledes medlem af den amerikanske Organic Consumer’s Association og opfylder endvidere kravene til gængse økologiske kosmetikcertificeringer, da suki skin care bla. er helt uden syntetiske konserveringsstoffer som f.eks. parabener, phenoxyethanol, sodium hydroxymethylglycinate m.m. suki skin care benytter desuden beholdere af genbrugsglas, så der ikke lækkes giftstoffer fra bløde plasticbeholdere til det økologiske indhold. Endvidere bevarer glasbeholdere urternes aktive egenskaber bedre.

Hudplejeserier til alle hudtyper - anti-age, problemhud m.m.
suki skin care har forskellige hudplejeserier tilpasset alle hudtyper: problemhud, fedtet/uren hud, tør/moden hud og sensitiv/sart hud samt produkter i en super anti-ageing og anti-pigment serie. Du kan vælge eller mixe mellem flere forskellige produktlinier afhængig af din hudtype/-problem:

  1. balancerende/anti-inflammatorisk - suki balancing produkter
  2. nærende/reparerende - suki nourishing produkter
  3. super anti-ageing og anti-pigment - suki spa facial lift ultimate firming cream og super serums 

Den balancerende balancing produktlinie består af både renseprodukter, toners, repair produkter og moisturizers til problemhud som f.eks. fedtet/uren hud, acne, fedtet rosacea, følsom og sensitiv/sart hud, inflammeret hud osv. Produkterne understøtter hinanden og går ind og beroliger, heler, reducerer inflammation og irritation, bekæmper ubalancer i talgproduktionen samt hjælper huden effektivt og hurtigt i balance igen. Fedtet/uren hud reduceres effektivt og synligt inden for kort tid.

Den nærende nourishing produktlinie består ligeledes af renseprodukter, toners, repair produkter og moisturizers til f.eks. normal/kombineret, tør/moden og til tør rosacea hud m.m. Produkterne nærer, plejer og beskytter effektivt mod de frie radikaler, reparerer gamle skader og forebygger nye, virker også opstrammende og udglattende på huden. Flere af produkterne går også ind og stimulerer collagenproduktionen, mindsker hævelser, øger elasticiteten i huden samt reducerer pigmenteringer og andre ujævnheder i hudtonen.

Den super anti-ageing og anti-pigment produktlinie består af supplementer som f.eks. serums, masker, frugtsyrepeeling m.m. til din daglige hudpleje både morgen og aften. Super effektfulde anti-ageing serums som med stor virkning går dybt ned i huden og arbejder nedefra og op til overfladen, hvor cremerne virker udefra og ind i huden. Læs mere nedenfor om de virkningsfulde produkter i denne serie, som er perfekte supplementer til din skønhedspleje.

For optimalt resultat kan du mixe produkter fra de tre produktlinier til netop din hudtype. Se skemaer for muligt produktmix efter din hudtype nederst på denne side.

For alle suki skin cares cremer og serums gælder det vigtige, at de absorberes bedst, dybest i huden og mest virkningsfuldt, når de masseres grundigt ind på fugtet hud efter påføring af én af suki`s to tonere. Man kan også blande en cocktail af de forskellige fugt-serums med én af suki`s olie-serums (balancing facial oil/nourishing facial oil) - og bruge som natprodukt. Denne cocktail kan også med fordel lægges under din dagcreme om morgenen for ekstra fugt og næring.


 

5 specialprodukter fra suki serien - frugtsyrepeeling,  anti-age vitaminserum, anti-acne serum, anti-pigment serum og anti-age creme
suki har udviklet en helt ny banebrydende og højteknologisk suki spa serie med 5 meget avancerede hudplejeprodukter:

1) resurfacing enzyme peel - aktiv frugtsyrepeeling!

Få en ensartet og smukkere teint uden hudirritation med sukí skin cares økologiske ikke-syntetiske frugtsyrepeeling. resurfacing enzyme peel er en aktiv frugtsyrepeeling med enzymer fra æble og papaya samt salicylsyre fra white willow (hvid pilebark). 


2) radical results youth serum - anti-ageing multivitaminserum med vitamin A, C og E, coQ10, resveratrol og hyaluronsyre

Få et øjeblikkeligt boost og se yngre ud med denne oliefri super anti-ageing vitaminserum med et højt koncentreret complex af multivitaminer, Q10, resveratrol og hyaluronsyre. Et avanceret liposome-system sørger for at bringe dette complex af aktivstoffer dybt ned i huden, hvilket effektivt reducerer fine linjer og rynker, forebygger alderstegn, øger elasticiteten og spændstigheden i huden.


3) purifying acne serum - oliefri serum med frugtsyrer, echinacea og white willow

Reducerer urenheder ved at balancere og kontrollere talgproduktionen i huden. Salicylsyre fra white willow virker antibakterielt og reducerer inflammation uden at irritere. Echinacea og æbleenzym går ind og arbejder på urenheder, talgproduktion og porestørrelse. Frugtenzymer exfolierer blidt, giver en mere klar og ensartet teint, fjerner tilstopninger i porerne og stimulerer cellefornyelsen.


4) even-tone brightening serum - reducerer pigmentering, lysner og udjævner hudtonen samt reducerer synligheden af ar efter acne

Et virkningsfuldt mix af bioplante-teknologi, enzymaktivitet samt af udvalgte antioxidanter og vitaminer blødgør, udjævner og ensarter hudtonen via produktets "brightening complex", som består af ekstrakt fra lakridsrod, citrus og songyi svampen. Du får en meget blid exfoliering og lysning af huden, som reducerer pigmentering og øger cellefornyelse og collagenproduktion. Huden repareres, udglattes og genopbygges intensivt og får en større elasticitet, spændstighed og fasthed.


5) facial lift ultimate firming cream - anti-ageing creme med hyaluronsyre, hybenrose og kobbercomplex

En meget kraftfuld intensiv anti-ageing dagcreme, som indeholder de mest anti-ageing ingredienser og er en virkelig nyopdagelse inde for anti-age hudpleje. Udrenser bl.a. de frie radikaler i huden, reparerer og genopbygger din hud effektivt, reducerer linjer og rynker, reparerer solskader samt øger cellefornyelsen og elasticiteten i huden. Den har en anti-pigment funktion, hvor pigmenterede hudceller reduceres og ligeledes en "brightening" effekt, hvor hudtonen udjævnes og får en fantastisk udstråling.


suki's tinted active moisturizer bronze – mix med din favorit dagcreme!
suki colour bronze er baseret på naturlige rene farver, der let blendes på huden og giver et sofistikeret naturligt look og samtidigt virker meget plejende. Prøv tinted active moisturizer bronze og mix denne med din favorit dagcreme for at opnå en frisk glød til huden - en smuk forlængelse af din hudpleje. Et skønt makeup produkt udelukkende med 100% naturlige mineraler. Denne dejlige, fugtgivende og anti-ageing foundation er baseret på sukis anti-inflammatoriske balancing day lotion og fremhæver smukt din hudtone, udjævner farveforskelle og reducerer rødme samt minimerer dine porer. Fyldt med antioxidanter som forynger og styrker din hud samtidigt. Din hud bliver babyblød og får en fantastisk jævn glød, og den er super let at fordele på huden. 

suki fans...
suki har en stor celebrity fanskare som f.eks. Julia Roberts, Oprah Winfrey, Audrey Tautou, Tom Hanks, Eva Longeria, Liv Tyler, Reese Witherspoon ...

suki skønhedsbehandling
Forkæl dig selv med en skøn ansigtsbehandling i suki skin care. Du kan finde nærmeste klinik under "klinik/butik/behandlinger" i menupunktet for oven.

Se her nedenfor ni forskellige forslag til mix af suki skin care produkter til netop din hudtype. 

1) Anti-age til moden hud

2) Anti-age forebyggelse - mod alderstegn

  

3) Normal til tør hud

  

4) Eksem/irriteret/sensibel hud

  

5) Tør rosacea og/eller pigmentforandringer

  

6) Fedtet rosacea og/eller pigmentforandringer

  

7) Moden hud med acne

   

8) Fedtet/uren/kombineret hud

   

9) Cystisk acne